Ring inn det nye – vi feirer 25 år i 2022!

2021 har bydd på både utfordringer og muligheter og CopyCat er nok ikke de eneste som ser frem mot et spennende 2022 hvor vi skal feire 25 år i bransjen. 

I et år fortsatt preget av Korona vil vi takke alle våre kunder som har brukt oss til print-, profilering-, design- og storformatsoppdrag. Vi har hatt et spennende år med mange fine oppdrag, se gjerne noen bilder fra noen av de her under.
 
Men nå står et nytt å i startgropen og for CopyCat betyr ikke det bare at det er 2022, men for oss byr det også på et 25-års jubileum. Det skal vi selvfølgelig feire sammen med dere! Kanskje blir det en stor fest når vi får møtes igjen og kanskje dukker det opp noen spennende nyheter i året som kommer. Vi lover hvert fall at det kommer mye nytt som vi gleder oss til å dele med dere.  Følg oss gjerne på Facebook og Instagram, her vil det skje mye moro fremover i forbindelse med vår jubileum.
 
En siste hilsen ønsker vi å gi til Kirkens Bymisjon som gjør et fantastisk arbeid med å glede noen av de som gruer seg til jul. CopyCat har valgt å gi 375 middager i gave og vi oppfordrer alle som har mulighet å gå inn på www.kirkensbymisjon.no og gi en middagen til en som gruer seg til jul.
 
Med ønske om en fredelig høytid og et godt nytt år!

PS – se våre åpningstider i julen her

 

 

Et utvalg av noen oppdrag fra 2021

Sitat Munch stensil på asfalt
MUNCH Museet
kreftforeningen, Røykfri esker
Kreftforeningen, Esker konstruksjon
OBOS visningssenter Logo på vegg
OBOS, Profilering Logo
Skøyen Arena, Gymmen

Bilde på vegg, Nordic Electrofule
Nordic Electrofuel, utsmykking
Bannere til oslo Maraton
Oslo Maraton, Bannere
Rebel, Utsmykking ved byggeplass
REBEL, banner, Eventfolie till byggeplass
Veggbilde