Aktiv markedsføring mot anleggsbransjen

Pon Equipment AS i Skedsmo har en kreativ markedsavdeling som håndterer alt fra grafisk utforming til webinnhold og messeplanlegging. – Vi er kjempegodt fornøyd med samarbeidet med CopyCat, og setter stor pris på at de er lokalisert i nærområdet, sier markedskoordinator Heidi Østerlie.

Markedsfører Caterpillar

– Det begynte med noen hastejobber som vi var veldig godt fornøyd med, og det siste året har CopyCat på Lillestrøm håndtert en rekke grafiske jobber for oss, alltid med godt resultat, forteller Heidi Østerlie.

Pon Equipment AS leverer og utfører service på Cat anleggsmaskiner, og annet ”tungt” utstyr fra verdens ledende produsent; Caterpillar. Har du kjørt E6 nordover fra Oslo forbi næringsområdet Berger, har du neppe unngått å legge merke til den store parken med anleggsmaskiner med den kjente logoen CAT. Her finner vi hovedkontoret til de to søsterselskapene Pon Equipment og Pon Rental, med en aktiv markedsavdeling som jobber for fullt med ulike aktiviteter rettet mot entreprenører.

Viktig med personlig kontakt

Konkurransedyktige priser og rask levering er selvsagt viktig, men Heidi er også opptatt av personlig kontakt, rådgivning og oppfølging. – Vi produserer PDF-filene selv, derfor gir det ekstra trygghet å samarbeide med noen som tar en ekstra filsjekk før printing. Tidsfristene er ofte korte, men erfaringen er at CopyCat på Lillestrøm alltid leverer i tide. Faktisk har vi utelukkende positive opplevelser med alt fra rollups og skilt til produktkataloger, brosjyrer og messemateriell det siste året, forteller Heidi Østerlie.

Aktiv på messer

Pons markedskoordinator understreker viktigheten av å ha en samarbeidspartner som har bred erfaring med messer og reklamemateriell, slik CopyCat har med nærheten til Norges varemesse. – I denne bransjen dukker det hele tiden opp nye muligheter i form av både materialer og produksjonsmetoder. Derfor er det mye verdt for oss å ha en samarbeidspartner som gir oss gode råd for hva som fungerer best, sier markedskoordinatoren. I mai neste år er det igjen tid for anleggsbransjens største messe, ”Vei og anlegg 2018”.

– Det blir årets største aktivitet for oss, og det er ingen tvil om at CopyCat skal få anledning til å levere tilbud på produksjon av messemateriellet, lover Heidi Østerlie.