Alt var mulig under Impossible Games

Hvor var du da Karsten Warholm satte verdensrekord på 300 meter hekk og Team Ingebrigtsen parkerte det kenyanske laget? Sannsynligvis hjemme foran TVen, i likhet med resten av tilskuerne. Bortsett fra de som var produsert i papp av CopyCat, da. De var på tribunen.

Imponerende resultater

I krisetider må man finne nye løsninger. Impossible Games på Bislett viste med all tydelighet hva som er mulig, hvis man virkelig vil, og nye digitale muligheter utnyttes til fulle. I landskampen mellom Norge og Kenya løp lagene 2000 meter på hvert sitt kontinent, og det var aldri noen tvil om at Team Ingebrigtsen var best. Therese Johaug løp 10.000 meter alene, kun med selskap av «lysharen» gjennom 25 runder, og nådde en knallsterk tid og innenfor VM-kravet på 10.000 meter. Karsten Warholm satte altså verdensrekord på 300 meter hekk, og det til tross for at tilskuerne på tribunen var produsert i papp, hos CopyCat Profil på Billingstad. Rett skal være rett, pappfigurer klarer ikke å løfte stemningen og heie frem utøverne i samme grad som ekte tilskuere, det skulle bare mangle. Desto mer imponerende å se hvordan Filip Ingebrigtsen slettet Vebjørn Rodals norske rekord på 1000 meter, Karsten Warholm gjennomførte rekordløpet sitt alene, Sondre Nordstad Moen med norsk rekord på timesløp, og Line Kloster med norsk rekord på 200 meter hekk, for å nevne noen av mange imponerende resultater denne nydelige junikvelden på Bislett stadion.

Barn fra Bolteløkka skole plasserer ut “tilskuere” som de selv har dekorert.

Papptilskuere i to varianter

CopyCat er grafisk samarbeidspartner for Bislett Games, og tar hånd om alle typer grafiske oppdrag til arrangementet. Nytt av året var altså papptilskuere, der vi produserte to varianter; hvite figurer som ble dekorert av elever i Oslo-skolene, og en variant der vi trykte bilder av sponsorenes egne medarbeidere. Begge deler ble tatt godt i mot og bidro til at rammen om arrangementet besto av mer enn tomme Bislett-seter. NRK sørget for at alle sportsinteresserte i landet fikk plass på «første rad», og de hadde til og med et «Bislett-brøl» på lager for de rette anledninger. Utøverne selv sørget for et skyhøyt sportslig nivå, og arrangørene, med Steinar Hoen i spissen, fortjener all skryt de kan få for å ha gjort det umulige mulig. Og vi i CopyCat er utrolig takknemlige for at vi fikk være med på denne historiske idrettskvelden, inkludert å få fylle deler av tribunen på ærverdige Bislett stadion. Neste år er det forhåpentligvis fulle tribuner og ekte Bislett-brøl igjen, men vi vil gjerne være med da også.

Team Ingebrigtsen viste hvem som er raskest på 2000 meter, i tillegg satte Filip Ingebrigtsen ny norsk rekord på 1000 meter. Foto: Eirik Førde.
Stor kreativitet og sterke farger fra skolebarnas “tilskuere”.
Foto: NRK
Foto: NRK