Ansiktsløfting på Helsfyr

Legger du turen innom CopyCat-avdelingen på Helsfyr, møter du ikke bare dyktige medarbeidere, men også friske trær og grønne blader. Vi snakker om ny veggdekor, der vi selvsagt har brukt egen teknologi og trykk på spennende dekormaterialer.

Spennende materialvalg

Print på dekormaterialer er et vekstområde, og på Helsfyr har vi blant annet benyttet trykk på selvklebende tapet og støydempende akustikkplater for å skape bedre trivsel for medarbeidere og kunder. Resultatet er spennende fotodekor med temaer rundt papir og bærekraft. Papiret vi trykker på er 100 prosent resirkulerbart, og trykksaker er faktisk en langt mer miljøvennlig informasjonskanal enn mange er klar over. Denne tanken er noe av det vi ønsket å formidle da vi ga avdelingen et innvendig løft, og vi er ubeskjedne nok til å mene at resultatet ble friskt og fint…

Velkommen innom!

Med beliggenhet ved Helsfyr T-banestasjon er denne avdelingen antagelig den hvor det passerer flest mennesker forbi i løpet av en dag. Mange benytter anledningen til å hente ferdige jobber eller diskutere konkrete oppgaver, i såfall anbefaler vi å ta en kikk på veggdekoren ved neste besøk. Helsfyr-avdelingen har solide produksjonsløsninger og erfarne medarbeidere, og leverer det meste av trykksaker på kort varsel.

Ny dekor med selvklebende tapet og støydempende akustikkplater hos CopyCat på Helsfyr.
Vi trykker på FSC-papir som er 100 prosent resirkulerbart, og har valgt veggdekor som understreker at trykksaken er et bærekraftig informasjonsmedium.
Stian Hallum og Magnus Olaussen ved avdelingen på Helsfyr er ikke i tvil om at ny veggdekor gir større trivsel. – Friskere og mer inspirerende å arbeide, i tillegg til at akustikkplater gir bedre lydforhold. Kom gjerne innom oss, oppfordrer Stian og Magnus.
Alt er selvsagt produsert og montert av CopyCat.