Åpner 1000 CopyCat-kvadratmetere på Billingstad

CopyCats nye produksjonssenter og avdeling på Billingstad er selskapets største enkeltsatsning noensinne.

Vokser ut av Lysaker

I øyeblikket er det håndverkerne som jobber for fullt i Olav Brunborgs vei 6 på Billingstad, men fra midten av november er det CopyCats Profil-avdeling som vil boltre seg på ikke mindre enn 1000 kvadratmeter her, i en avdeling som vil bli ledet av Thomas Baarsrud. Storformat er et av den grafiske bransjens største vekstområder, ikke minst på grunn av  nye materialer og printmuligheter innenfor dekor- og interiør. Mer produksjonsplass gir ikke bare bedre arbeidsforhold for oss som daglig produserer på alt fra aluminium, plexiglass, akryl og kappa, det gjør det også mulig å ta i bruk ny teknologi med høyere hastighet, bedre kvalitet og større formater. Med andre ord, enda flere spennende muligheter innenfor messe og event, dekor og media, foliering, kart, skilt og alt annet som skal vises STORT. Budbilruta vår vil gå innom her på sine daglige runder, slik at alle typer profilprodukter fra Billingstad kan utleveres fra våre 10 andre avdelinger på Østlandet hver eneste dag.

Ole Petter Hindrum og Geir Thorbjørnsen i CopyCat (t.v.) og Espen Norman Hoel fra gårdeieren konstaterer at håndverkerne fra Isotak Bygg AS legger siste hånd på verket, slik at CopyCat snart kan åpne sin desidert største avdeling.

Skreddersydd produksjonsavdeling

Asker-avdelingen, i dag lokalisert i Asker sentrum, flytter også til Billingstad, slik at dette både blir en gigantisk ”storformatfabrikk” og en avdeling for kjøp av alle typer trykksaker. Daglig leder Geir Thorbjørnsen forteller at satsningen kommer som et resultat av storformatvekst over lang tid.

Dette blir den største enkeltsatsningen gjennom vår mer enn 20-årige historie, og den er en naturlig følge av vekst og gode resultater de siste årene. Her kan vi investere i de beste produksjonsløsningene, det vil si nye og enda bedre teknologi for print på rull og flate materialer, nytt skjærebord og til og med en spesialutviklet symaskin for kantsøm på ulike typer tekstilmaterialer. I tillegg blir det gode arbeidsforhold for innramming og annen ferdiggjøring av materialene. Samarbeidet med gårdeieren har vært utmerket fra første møte, så her får vi alt nøyaktig slik vi vil ha det, inkludert kjøreport og kundeparkering, forteller Geir Thorbjørnsen.

Nært samarbeid med gårdeier

Gårdeieren SKB Eiendom AS er representert gjennom Espen Norman Hoel, som er storfornøyd med å få CopyCat inn i bygget.
– Det handler ikke om å fylle opp ledige lokaler, men om å ha langsiktige leietagere som tilfører merverdi og synergieffekter til andre leietagere og hele næringsområdet. Sammen har vi tilpasset lokalene slik at de passer best mulig til CopyCats virksomhet. Faktisk har vi lenge ønsket å få CopyCat inn her, så vi kan ikke legge skjul på at forventningene er høye, sier Espen Norman Hoel fornøyd.

Gründerne i CopyCat og representant fra gårdeier foran lokalene som tilpasses CopyCats behov, med blant annet ny stor kjøreport.
CopyCat Billingstad åpner snart i Olav Brunborgs vei 6, sentralt plassert langs med E18 mellom Sandvika og Asker.