Avdeling Fine Art flytter inn til de kreative

Nå flytter vi Fine Art produksjonen vår inn til de kreative. Nei, ikke helt til kunstnerkvarteret i Montmartre, men til CopyCat i Rådhusgata 17. I Kvadraturen midt i sentrale Oslo får vi nærhet til kunstgallerier, Fotografiets hus og andre som ønsker seg den høyeste foto- og kunstkvaliteten som er tilgjengelig fra digitale bilder.

Kunst og foto for generasjoner

Fine Art Print er et fellesuttrykk for høykvalitets trykk på materialer som gir bestandighet i generasjoner, som giclée på syrefritt papir og den unike teknikken ChromaLuxe. CopyCat utfører alt fra skanning og avfotografering til trykk og innramming, på et stort spekter av materialer. Oppdragene er like gjerne i forbindelse med foto- og kunstutstillinger som for bedrifter som ønsker spesiell utsmykning i kontorlokalene eller i showrommet. Hos CopyCat har vi til og med vårt eget Fine Art galleri, og nå er altså «gallerist» og Fine Art-ansvarlig Dino Beslic på vei tilbake til sentrum. Der gleder han seg til å sette produksjonen i sving og gi gallerister, fotografer og bedriftskunder gode råd om trykk på aller høyeste kvalitetsnivå.

“CopyCat-gallerist” Dino Beslic er på vei tilbake til sentrum. Du kan møte ham i Rådhusgata 17 nå i juni.

Nærhet til kundene er viktigere på dette området enn for grafisk produksjon generelt. Mange kunder ønsker å overlevere originalbilder selv, og fysisk tilstedeværelse har betydning for å gjøre gode valg for materialer og teknikk. Dette er et område der man ønsker å se, ta og kjenne på materialer og rammer før man bestemmer seg for uttrykket man selv skal velge for sine aller fineste bilder og kunstverk. Derfor gleder vi oss til å komme «hjem» til Kvadraturen og sentrum igjen, der et stort antall kunstgallerier og også Fotografiens hus befinner seg rett i nærheten, sier en entusiastisk «Mr. Fine Art» i CopyCat.

CopyCat er Hahnemühle Digital Fine Art Certified Studio, slik at kunstverkene kan registreres med begrenset opplag, såkalt Certificate of Autenticity.

Besøk oss i Kvadraturen

I løpet av juni vil vi flytte og installere produksjonsmaskiner og materiallageret, og få på plass CopyCat-galleriet med bilder og kunst på materialer som syrefritt Hahnemühle-papir, ChromaLuxe, giclée med mer. Etter ferien er du også mer enn velkommen til å legge turen innom galleriet vårt i Rådhusgata 17 for å hente inspirasjon. Ønsker du en mer omfattende samtale om konkrete produksjoner, anbefaler vi at du reserverer tid med Dino i forkant av besøket.

Diverse eksempler på gicléetrykk på syrefritt papir.
ChromaLuxe er en unik produksjonsmetode som gir unike sluttresultater med overlegen fotokvalitet.
Digital Fine Art printing passer perfekt for restaurering og reproduksjon av gamle bilder. Vi tar selvsagt hånd om avfotograferingen også, hvis du ønsker det.
Siste finish på verket. Dino hjelper deg også med rammevalg og oppheng.
Her viser Dino frem et av vinnerbildene på ChromaLuxe i 150×100 cm fra World Photographic Cup 2019.