ChromaLuxe Fine Art Print med maksimal stoppeffekt

ChromaLuxe trykk er siste tilvekst til vår serie av Fine Art Print. Dermed har vi nå et tilbud i det aller øverste kvalitetssegmentet, for fotografer, gallerier, museer og andre som ønsker høyeste kvalitet!

Maksimal stoppeffekt
Du har kanskje opplevd det, at du møter et bilde med glans, farger og utstråling som nesten tar pusten fra deg og får deg til å umiddelbart stoppe opp. Med den unike produksjonsmetoden ChromaLuxe tilbyr vi nå Fine Art Print som gir garantert stoppeffekt. Denne produksjonsmetoden gir en glanset overflate og en fantastisk bildegjengivelse, og egner seg derfor for de beste og mest spennende fotografiene i gallerier, museer, hoteller, restauranter og andre steder hvor bildene skal gi det lille ekstra til de besøkende.


Fine Art Print på tre nivåer
CopyCat har lenge tilbudt Fine Art Print, med relativt rimelig UV-flatbed print og mer påkostet gicléetrykk på syrefast papir som sikrer holdbarhet i generasjoner. Med ChromaLuxe utvider vi tilbudet av Fine Art Print i det aller øverste kvalitetssegmentet. Metoden kan benyttes på ulike materialer som aluminium, tre og fiberplater, men i første omgang har vi valgt ut hvite glossy aluminiumsplater i 1,14 mm tykkelse som vårt anbefalte og lagerførte materiale. Den glansede overflaten holder en imponerende høy ripefasthet og gir en glans og fotogjengivelse du kanskje aldri har opplevd før. Hos CopyCat har vi sett mange ulike produksjonsteknikker og mange imponerende resultater, likevel er det sjelden noe har imponert oss i samme grad som ChromaLuxe gjorde. Derfor var vi heller ikke i tvil om at det er en produksjonsmetode vi ønsker å tilby til den mest kvalitetsbevisste delen av kundene våre.


Unik produksjonsmetode

ChromaLuxe metoden består av to prosesser, der det først skrives ut på et sublimeringsark i en høykvalitets inkjet-printer, før bildet varmpresses inn i en plate. Vi tilbyr ferdige ChromaLuxe trykk i formater fra 20×30 cm og helt opp til 100×150 cm. Våre dyktige produksjonsmedarbeidere tilbyr også kvalitetssjekk og justering av bildene før selve produksjonen. De ferdige ChromaLuxe trykkene leverer vi slik du ønsker det, med skjult bakmontert ramme for oppheng.

Her kan du se film om hvordan vi lager high-end ChromaLuxe bilder.

Kontakt oss for bestilling, priser og for å se prøver, så er det kanskje dine bilder som snart oppnår maksimal stoppeffekt.

CopyCat Profil
Fornebuveien 3
1366 Lysaker

Tlf. 21 42 30 90
profil@copycat.no