CopyCat er i gang på Billingstad!

Nå er vi i gang på Billingstad. Der får CopyCat Profil tilstrekkelig med både arealer og tekniske løsninger til å håndtere alt som er stort, i tillegg til at vi håndterer alle vanlige grafiske oppdrag med vår velkjente service og lynraske levering.

Her printer vi på alt

CopyCat Billingstad er vår største enkeltsatsning noensinne, med 1000 kvadratmeter produksjonsarealer og topp moderne produksjonsløsninger. Asker-avdelingen flyttet inn et par uker før CopyCat Profil, men fra mandag 18. november er alt på plass. CopyCat Profil håndterer print på alle typer materialer, enten det er metall, plast, treverk, plexiglass, tekstiler, kartong eller noe helt annet. Med en av markedets kraftigste flatbedplottere og en helautomatisk skjæremaskin, begge deler nyinvesteringer til denne avdelingen, er det knapt grenser for hva vi kan produsere. CopyCat-budet kjører daglig mellom Billingstad og våre avdelinger i Oslo-området, slik at det meste kan leveres direkte til deg eller ut fra nærmeste CopyCat-avdeling. Prøv oss gjerne på interiør, messemateriell eller utendørsskilt, nå er vi virkelig i toppklassen!

Splitter nye produksjonsløsninger for storformatprint og automatisk skjæring. I bakgrunnen vår nye EFI™ VUTEk® 32h Superwide Hybrid printer fra Ricoh for lynrask og høy kvalitet på alle materialer, i forgrunnen Kongsberg C skjærebord fra Esko som gir deg trykksaker og messemateriell alle fasonger.

Grafisk senter i storformatklassen

På Billingstad er det enkel adkomst med bil fra E18, og gjesteparkering rett ved inngangsdøra. Du merker det med en gang du kommer inn, at her er det god plass og armslag. Solid vekst og nye oppdragstyper førte til at CopyCat Profil rett og slett vokste ut av lokalene på Lysaker, derfor er vi kjempefornøyd med å få lov til å etablere oss i flotte lokaler på Billingstad. Det er intet mindre enn et grafisk senter i storformatklassen, i tråd med våre ambisjoner om å være i førersetet og rettet inn mot videre vekst.

Du finner oss i Olav Brunborgs vei 6. Kom gjerne innom, vi viser deg gjerne hvilke unike muligheter vi har ved denne avdelingen, samtidig som vi printer visittkort, foldere eller andre reklametrykksaker.

CopyCat Profil er på plass på Billingstad fra 18. november, og avdelingsleder Thomas Baarsrud (t.v.) og Marius Volden levner ingen tvil om at de er fornøyd med de nye produksjonsarealene.
Anita Johansen har drevet vår Asker-avdeling, som nå deler lokaler med CopyCat Profil på Billingstad.
CopyCats nye produksjonssenter på Billingstad har utstyr og kompetanse for alle typer oppdrag.
Nye produksjonsløsninger gir oss nye muligheter og mer effektiv produksjon.
1000 kvadratmeter produksjonslokaler på Billingstad, CopyCats nye senter er en grafisk satsning av storformat.