Fantastisk stemning under Oslo Maraton

23.000 løpeglade mennesker fylte Oslo sentrum under Oslo Maraton 21. september. Vi i CopyCat gjorde vårt beste for å gi dem litt ekstra energi da de passerte CopyCat-portalen i Rådhusgata.

Oslo Maraton har utviklet seg til å bli en folkefest, i år med økning i antall deltagere på samtlige distanser. Når også været viste seg fra sin beste side, ble det topp stemning i Oslogryta denne dagen.

CopyCat-portalen var plassert utenfor sentrumsavdelingen vår i Rådhusgata. Der stilte vi med musikk og heiarop gjennom dagen, noe som forhåpentligvis ga ekstra energi til bølgen av deltagere som passerte gjennom hele dagen. 23.000 deltagere i alle aldre og i ulik form var påmeldt til hovedstadens største gateløp. Rundt halvparten av dem var påmeldt halvmaraton, resten fordelt på helmaraton, 10 for Grete og andre distanser.

Stor stemning og nydelig vær under Oslo Maraton. CopyCat-portalen sto i Rådhusgata, rett utenfor vår sentrumsavdeling.

I CopyCat prioriterer vi støtte til idrettsarrangementer, og har sponsorroller under blant annet Norway Cup og Diamond League, i tillegg til Oslo Maraton. Flere av våre medarbeidere stilte på startstreken under løperfesten i september, og enda flere bidro med liv og musikk ved CopyCat-portalen.

Også i år var CopyCat med på å sette preg på hovedstadens store løperfest.
Det var kilometervis med gjerdebannere langs med løypa.