Fine Art til nye høyder

På Skøyen finner du CopyCat Fine Art, med høykvalitets trykking av kunst og foto, samt eget minigalleri hvor vi viser frem noen av resultatene. Kom innom, dette er et unikt tilbud for både private og profesjonelle aktører.

Ledende trykkemetoder
CopyCat Fine Art tilbyr ledende trykking og reproduksjon med teknikkene giclée og ChromaLuxe. Der ChromaLuxe gir glanset overflate, gnistrende farger og et eksklusivt utseende på aluminiumsplater og andre materialer, benytter giclée seg av syrefast papir med garantert holdbarhet i minst 100 år. Dino Beslic leder CopyCat Fine Art, han ønsker seg flere oppdrag for de profesjonelle aktørene.

– Fine Art har vært et satsningsområde for CopyCat gjennom flere år nå, med store investeringer i kunnskap, sertifisering og produksjonsløsninger. Vi utfører ikke bare trykking, men også skanning og avfotografering, tilbyr et eget Hahnemühle-sertifikat for giclée-trykk, samt innramming og rådgivning. Mange kravstore kunder har allerede benyttet seg av mulighetene fra CopyCat Fine Art, og vi vil gjerne ha flere av de kundene som stiller høyest krav, sier en fornøyd Dino.

Glans og fargegjengivelse på toppnivå
ChromaLuxe benytter en prosess der det først lages et sublimeringstrykk i inkjet, som varmepresses inn i det endelige materialet, i de fleste tilfeller 1,14 mm hvite aluminiumsplater. Metoden retter seg spesielt mot foto, hvor den gir en gjengivelse med glans og fargespekter i en helt egen klasse. Formålet kan like gjerne være utsmykning av et hotell eller en restaurant, som bilder for salg i fotogalleri, eller reproduksjon av familiebilder i egen stue. ChromaLuxe leverer vi i størrelser fra 20 x 30 til 100 x 150 cm, med skjult bakmontert ramme.


Holdbarhet i generasjoner
Giclée-trykk er en sertifisert trykkmetode, der CopyCat er sertifisert studio for trykking på syrefast Hahnemühle-papir med lang levetid. Ikke bare er kvaliteten høy, den er også identisk og forutsigbar gjennom et helt opplag, inkludert opptrykk på et senere tidspunkt. Bildene kan nummereres og signeres gjennom et internasjonalt register, og denne trykkemetoden egner seg godt for bilder som skal selges.

CopyCat Fine Art befinner seg sentralt på Skøyen. Du er velkommen, enten du vil se deg om i det lille galleriet eller diskutere konkrete prosjekter med oss.