Full grafisk bredde fra Orkla

Vi begynner med en gåte. Vet du hva som er fellesnevneren mellom Solidox, Troika, Zalo, Möller´s, Stabbur-Makrell og Big One?

Kjente merkevarer

Svaret er enkelt; det er alle kjente merkevarer som markedsføres av Orkla, Nordens ledende merkevarekonsern. Det du kanskje ikke visste, er at de samme produktene markedsføres ved hjelp av materiell som er trykt og produsert hos CopyCat. Siden Orkla avviklet hustrykkeriet våren 2019 til fordel for utvidet CopyCat-samarbeid, har merkevaregigantens 10 selskaper tatt i bruk CopyCats tjenester på så godt som alle mulige områder. Listen over hva vi har utført for Orklas mange selskaper inneholder så godt som hele «CopyCat-menyen» av produkter og tjenester, pluss litt til. Der finner vi blant annet flere hundre leveranser med alt fra rollups og gatebukker til alle typer kampanjemateriell, trykte t-skjorter, skilt og plakater, menykart, visittkort og årsrapporter, for å nevne et lite utvalg. Og selvsagt, det som vi alle har blitt litt for godt kjent med gjennom dette året; ulike typer smittevernsmateriell.

Stor kreativitet i utforming

Orklas kontorsjef Arne Erik Hennum er imponert selv, både over hvor bra samarbeidet fungerer og hvilket spekter av grafiske produkter CopyCat er i stand til å utføre.

– Våre grafiske designere gjør en kjempegod jobb med å skape kreative trykksaker i alle former og varianter, og CopyCat produserer og leverer sluttproduktene hver eneste gang, med kvalitet og finish slik vi ønsker. Det er vi veldig godt forøyd med, sier Arne Erik Hennum.

Trykk av markedsmateriell og plakater i alle mulige fasonger for Orkla-konsernet.

350 års historie

Historien om Orkla starter allerede for 350 år siden, med gruvevirksomhet i Trøndelag. Gjennom det siste hundreåret inneholder den både opp- og nedturer som industriselskap, før de siste tiårenes stadig sterkere satsning på matproduksjon og merkevarebygging. I dag er Orkla Nordens ledende merkevareselskap, med omsetning i 2019 på svimlende 43 milliarder kroner fra de fire forretningsområdene Orkla Foods, Orkla Confectionery & Snacks, Orkla Care og Orkla Food Ingredients. Fra CopyCats side kan vi bare si at det er fantastisk motiverende å få samarbeide med det kraftigste «varemerkelokomotivet» av alle på Oslo børs, et konsern med selskaper som hele tiden utfordrer oss på nye typer oppdrag med materialer, kreativitet og leveringspresisjon på høyeste nivå. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Kontorsjef Arne Erik Hennum hos Orkla, foran deres logo ved hovedkontoret på Skøyen i Oslo.
Styrke starter et sted – Stian Hallum viser stolt frem produserte leverposteiplakater.
Orklas hovedkontor i Oslo ligger bare et steinkast unna CopyCats avdeling på Skøyen.