Høyeste CopyCat-kvalitet på Oslo-festival

Collective Oslo Fashion Art Festival arrangeres i oktober hvert år, og er blitt en festival som skaper sterkt engasjement. Årets utgave er ikke noe unntak, der mer enn 40 kunstnere innenfor områder som illustrasjon, foto, mote, billedkunst og grafisk design er representert med ulike prosjekter hvor det er ventet mer enn 25.000 besøkende.

CopyCat, ChromaLuxe, Luth Gruppen og Epson er blant samarbeidspartnerne under årets festival, og mange av bildene er produsert av CopyCat med høykvalitetsprosessen ChromaLuxe. Denne fremstillingsmetoden skaper bilder med glans og kvalitet på aller høyeste nivå, og er en av flere produksjonsmetoder innenfor Fine Art Print som nå tilbys og produseres av CopyCat.

Extraweg viser videoanimasjoner og bilder produsert hos CopyCat som er laget på ChromaLuxe.

Vi anbefaler gjerne en tur innom utstillingen 11. – 13. oktober, på Mellomstasjonen ved nye Nasjonalmuseet på Aker brygge, eller noen andre av festivalstedene i hovedstaden.

Fullt program og mer informasjon om festivalen på www.collectivefashionart.com og du kan lese mere om ChromaLuxe-produksjon hos CopyCat her.

Fra venstre: Dino Beslic i CopyCat Fine Art, Gunnar Müller i Luth Gruppen, festivalsjefen selv Hilde Rejlin og prosjektleder Marion Hansen ved sin side.