Høyeste fotokvalitet for naboene på Fornebu

For de fleste av leietagerne hos Technopolis på Fornebu ble høstens ”åpne dag” det første møte med ChromaLuxe. Det ga skyhøy ”wow-faktor” og mange bud på ChromaLuxe-print under auksjonen samme dag.

Største banner

CopyCat har showrom og produksjon i Technopolis på Fornebu, dermed var det naturlig at vi også hadde stått for produksjonen av bannere, utstillingsvegger og profilmateriell for de fleste andre leietagerne til dette populære arrangementet, der alle kan vise frem og tilby sine produkter og tjenester til ”naboene”. CopyCats eget reklamebanner var arrangementets klart største, med temaer fra et de mest kjente rockebandene våre (med navn som begynner på CC og gir assosiasjoner til det ville vesten, vi sier ikke mer…).

Auksjonerte bort ChromaLuxe

ChromaLuxe er en helt unik fremstillingsmetode som gir glans, fotokvalitet og holdbarhet egnet for de aller flotteste bildene, like velegnet som bedriftsdekor som for å vise de fineste fotografiene i hjemmet. Prosessen er relativt kostbar, men så stiller da også resultatene i en helt egen klasse, og under auksjonen satt budene løst for et ChromaLuxe-print med selvvalgt motiv.

Kom innom showrommet

Technopolis samler ulike typer bedrifter, med én fellesnevner; de har alle behov for profilering, enten det er visittkort, brosjyrer eller heldekkende veggdekor. Alt dette, og mye mer, besørger CopyCat, og vi får stadig nye kunder i dette spennende næringsbygget. Avdelingen vår her er like mye showrom som produksjonssted, og vi kan love inspirasjon og overraskelser om du kommer innom oss. Dropp inn eller avtal gjerne en tid, så gir vi deg nye ”wow-opplevelser”.