I surrealismens tid ble det allikevel trykk på papir

Da Advokat Ek skulle gi ut siste utgave av Boligmagasinet, var det nære på at det kun ble som digital utgave på nett. Men CopyCat, som tilbyr Print on Demand, trykte opp et begrenset opplag som papirutgave og leverte på dagen.

Ofte kommer det e-post eller telefon med spørsmål om vi kan trykke opp et begrenset opplag raskt? Svaret hos CopyCat er alltid kort og godt JA! Uten nøling eller bekymring over at det er mulig i løpet av noen få timer. Hele bedriftskulturen hos CopyCat er bygget opp rundt umiddelbar trykkstart og levering. Slik var det også denne gangen, når advokat Torbjørn Ek sendte en forespørsel og lurte på hva vi kunne få til, sier driftsansvarlig Eirik Rasmussen i CopyCat.

Boligmagasinet

Torbjørn Ek skriver:

– Ganske så surrealistisk å se rundt oss. Jeg tror og opplever imidlertid at optimismen lever. Om det er vanskelige tider, er jeg ganske sikker på at folk tror på, og planlegger for, tiden etter denne krisen. Boligbehovet blir ikke borte. Vi som lever av å selge varer eller tjenester må derfor fortsatt holde fanen høyt og pleie våre kunder også nå, selv om det i en periode har vært litt vanskeligere for å nå oss og komme på visninger. Signaler i den seneste tiden bærer bud om at vi gradvis nærmer oss en litt mer «normal» tilværelse. Boligmarkedet har overraskende nok ikke blitt så negativt påvirket som man kunne frykte og sentralbanken har satt renten til 0. Det er isolert sett positivt.

72 siders boligmagasin med limfrest rygg og matt skinfolie på omslaget er akkurat ferdig trykket hos CopyCat på Lysaker.

Videre forteller Torbjørn Ek at korona-pandemien snur opp ned på hverdagen, og at man derfor ikke har anledning å produsere samme volum som tidligere hos et utenlandsk trykkeri, men heller snur seg rundt og ser hva man kan få til lokalt i en vanskelig situasjon. Alt for å holde hjulene i gang. Og det er akkurat det vi i CopyCat liker, for nå skal det lages 40 flotte eksemplarer av Boligmagasinet med hjelp av digitaltrykk-teknologi, og vi greier det i løpet av noen timer, gjentar en stolt Eirik Rasmussen hos CopyCat.

Boligmagasin Nr. 2 – 2020 ligger ute på nett, og du kan lese hele den digitale utgaven her:

Når du trykker hos CopyCat, kan du få trykksaken merket “Trykt i Norge”, som viser at du støtter norsk industri.

Trykt i Norge – Vis at du støtter norsk industri

CopyCat er medlem i grafisk bransjeforening og kan merke dine trykksaker med Trykt i Norge med lisensnummer NO-8531. Les mer om CopyCat og få inspirasjon her: