Julegaver og juledekor som blir lagt merke til

Firmagaver eller julegaver til venner og familie? CopyCat produserer gavene du ikke har tenkt på – gaver som virkelig blir lagt merke til. Nå er det på tide å gi kundene julegaver som blir lagt merke til. Og hvorfor ikke dekorere butikken med julemotiver og gode juletilbud? Kontakter du oss nå, kan vi fremdeles rekke å få alt på plass til den mest hektiske juleperioden.

Skreddersydd juledekor

Vi trykker rett på selvklebende tapeter som enkelt kan fjernes når jula er over. Det samme gjelder vindusfolie med trykk, slik at det blir enkelt å dekorere butikken eller showrommet med julestemning og gode juletilbud. Vi hjelper deg med alt fra design og utforming til print og montering.

Gaveemballasje

Konfekt, røkelaks, vin eller noe helt annet? Uansett hva du har tenkt å gi de beste kundene til jul i år, øker du oppmerksomheten og styrker kundeforholdet med spesialdesignet emballasje. Vi produserer emballasjen som løfter innholdet, selvsagt med din logo og julehilsen trykt på emballasjen. Vanskeligere er det faktisk ikke å skille seg ut fra konkurrentene dine! Spennende emballasje kan vi også produsere for dine private julegaver. Snakk med våre kreative medarbeidere, så finner vi gode løsninger.

Fotogaver

CopyCat Fine Art reproduserer fotografier på kunstpapir, aluminium og mange andre materialer, med Fine Art produksjonsmetoder som sikrer høyeste kvalitet og levetid i generasjoner. De er like egnet som personlige julegaver til familien som for firmagaver med foto- eller kunstmotiver. Vi hjelper deg med alt fra bildevalg til produksjon og innramming.

Sjokkselgere, gavekort, design og alt annet

Med kreativ grafisk design og moderne printmetoder trykker vi på det meste av materialer. Vi hjelper deg med å produsere skreddersydde sjokkselgere og hylleløsninger med julemotiver, tilpasset dine juleprodukter og i lettvekts materialer som du enkelt monterer selv. Mange handler gavekort i siste liten før jul. Gjør du gavekortene dine ekstra eksklusive, selger de også bedre. Vi hjelper deg med dette og alt annet der print på spennende materialer kan bidra til å gjøre julen mer innholdsrik og spennende, og julehandelen mer lønnsom.