Kort flytting på Skøyen

Det meste tar vi med jekketralle på fortauet når CopyCats avdeling på Skøyen nå flytter inn i nye lokaler. Du finner oss nå 50 meter lenger inn i veien.

Midt i travelt næringsområde

Den nye adressen til CopyCat Skøyen er Askekroken 7, til et næringsbygg i Skøyen Atrium som med sin spesielle form nesten må regnes som et signaturbygg. Der har vi fått lov til å skreddersy lokalene på gateplan etter våre egne behov, tilpasset grafisk produksjon og åpent miljø mellom produksjon, medarbeidere og kunder. Den store takhøyden og store vindusflater bidrar bidrar til trivsel og godt arbeidslys, i et miljø der vi gjerne serverer deg en kopp kaffe eller god grafisk inspirasjon når du er innom. Flytteveien vår blir kort, for Askekroken 7 er kun 50 meter lenger inn i den samme veien vi allerede er i. Det betyr at mye av flyttelasset faktisk går på fortauet.

Full produksjon fra 10. juni

Dette området på Skøyen er et av Oslos travleste næringslivsområder, og CopyCats avdeling her er en travel produksjonsavdeling med stor maskinkapasitet. Dette tar vi selvsagt med oss videre, mens Fine Art produksjonen er flyttet tilbake til Oslo sentrum igjen. De nye lokalene får god profilering mot gateplan, og alle typer grafiske oppdrag kan håndteres herfra med de korte leveringstidene du er vant til. Planen er at den nye avdelingen er i full drift fra 10. juni.

Åpne lokaler med stor takhøye og store vindusflater i CopyCats nye lokaler på Skøyen. Her monterer vi et nytt bord for skjæring og tilpasning av trykksaker.

Lang historie på Skøyen

Historien vår på Skøyen strekker seg mange år tilbake, og det har vært lett å oppdage oss når man passerer med bil, buss eller til fots fra Drammensveien. Nå kan du bare følge fortauet 50 meter fra den gamle inngangen, så finner du oss på høyre side. Velkommen!

Lys og ventilasjon er viktig, både for medarbeidere, produksjonsmaskiner og for kundene våre.
Canon-gutta triller inn ImagePress-maskiner som skal produsere trykksaker til bedriftskunder i nærområdet på Skøyen.
Og her kommer markedssjefen Patrik Knutsson med skjæremaskinen.
Rossano Bastiani fra Canon gjør seg klar for montering av digitaltrykkmaskinen ImagePress C800.