Kortreiste etiketter uten ventetid

Vi i CopyCat har som mål å alltid levere høy kvalitet raskt. Nå som den nye etiketteprinteren er på plass kan vi produsere  kvalitetsetiketter på rull – levert på dagen. 

Det har vært et økt behov blant CopyCats kunder for rask levering av etiketter, gjerne på dagen, noe vi nå kan innfri.  Etiketter levert ferdig stanset på rull er et produkt der ventetiden ofte har strukket seg til en uke eller mer, det har ikke alltid våre kunder tid til å vente på.

– Vi ser et økt behov hos våre kunder  for rask levering av etiketter og det som vi nå også kan skryte av, er at vi er konkurransedyktige på små opplag med rask levering også på produksjon av etiketter og stickers. I tillegg har vi ingen begrensninger på antall, sier Aksel Økseter, som styrer produksjonen på Skøyen. Hos oss kan du få 5 eller 5000 etiketter, vi ordner! Som stolt medlem av Trykt i Norge har vi så klart produksjonen lokalt her på Skøyen. Kommer du innom kan du få en kopp kaffe mens du venter på at etikettene blir klare. 

Siden maskinen stanser ut kan man selv velge form på etikettene, de må ikke være runde, rektangulære eller kvadratiske. Lag en sky eller snakkeboble, du bestemmer selv. Det benyttes LED-teknologi som gir holdbare etiketter og som gjør det mulig å trykke på mange forskjellige materialer. Vil man ha en ekstra effekt kan man også trykke med hvit toner, noe som gjør seg ekstra bra på mørke eller transparente medier. 

Hvis du vil se og vite mer er du velkommen til CopyCat på Skøyen, eller ta kontakt med din nærmeste CopyCat-avdeling.

 

 

Etikettemaskin
Etiketter på rull