Messevegger – på tide å tenke nytt!

Man kan si mye positivt om den gode, gamle rollupen, men kanskje er det på tide med litt nytenking neste gang bedriften deltar på messe, salgsmøte eller konferanse? Vi har løsningene for messevegger som profilerer produktene dine på en bedre måte, samtidig som alt får plass i en liten koffert og kan monteres på få minutter.


Mange bruksområder

La oss kalle det ”messevegger”, selv om de like gjerne kan benyttes i resepsjonen, showrommet eller på hotellutstilling. Gjennomgangsmelodien for den nye generasjonen messevegger er at motivet trykkes med høy kvalitet på tekstiler, at de er modulbaserte og kan utvides, at du gjenbruker stativer og festeanordninger når du oppdaterer budskapet, og – det beste av alt – de kan monteres av én person på noen få minutter.

Scene Ultra Light – smarte messevegger

CopyCat tilbyr praktiske og salgsfremmende messevegger i alle størrelser. En av de mest spennende løsningene er Scene Ultra Light fra Maxibit®, et smart konsept som vi også har utstilt i vårt showrom på Fornebu. Her monteres alt med lettvektsmaterialer, det er fargerik og høykvalitets trykk på ultralette tekstilmaterialer, og designet er moderne og tiltalende med buet eller rett flate. Montering og nedpakking skjer på minutter, så medarbeideren kan ankomme konferansen en halvtime før utstillingen åpner, og likevel presentere en profesjonell og delikat stand. Alt sammen får plass i en skreddersydd koffert som medfølger konseptet, og budskapet kan selvsagt oppdateres så ofte man ønsker. På Fornebu viser vi Scene Ultra Light i en buet løsning med 3 meter bredde, tilpasset en typisk konferansestand.

messevegger
Scene Ultra Light er et genialt konsept for profilering på messe, konferanse eller kanskje i resepsjonen. Kompakt, tiltalende, enkelt å montere. Frida Holm-Nielsen og Emilie Woxen ved CopyCat Fornebu hjelper deg gjerne med en skreddersydd løsning. Her viser de frem kofferten hvor alt får plass.

Høy kvalitet, alt inkludert

Både denne og andre messevegger fra CopyCat kan leveres med trykk på begge sider, for eksempel for å dele av et større lokale. Vi leverer alt du behøver, inkludert belysning, alt med kort leveringstid og kvalitet som vil imponere deg.

Legger du turen innom oss på Fornebu i forkant av neste messe eller konferanse, lover vi inspirasjon og hjelp til å øke synligheten, uten at det krever mer tid eller ressurser i bruk. Og selvsagt hjelper vi deg med design og utforming, hvis du ønsker det!

Denne løsningen fungerer også perfekt som romdeler, med trykk på begge sider og solide fotstøtter. Med trykk på tekstiler er den enkel å montere og er enkel å transportere.
belysning
Scene Ultra Light har egne festesystemer for belysning.
messevegger showroom
I CopyCats showrom på Fornebu får du god inspirasjon til messevegger og annet profilmateriale.
showroom
Klar for takeoff på neste messe? Start flyturen ved vår grafiske hovedflyplass på Technopolis på Fornebu. Her hjelper vi deg med alt fra idé og design til ferdig løsning.