Nå er det Diamond League i Oslo!

Årets høydepunkt for friidrettsinteresserte er torsdag 13. juni, og CopyCat deltar. Neida, vi har ingen ambisjoner om å konkurrere med brødrene Ingebrigtsen eller utfordre verdenseliten i spydkast, derimot er vi med som sponsor og grafisk samarbeidspartner.

Partner på grafiske tjenester
Vi som arbeider i CopyCat liker idrett, og store idrettsarrangementer trenger en partner på grafiske tjenester. Derfor er vi klare på tribunen, foran skjermen og i sponsorarrangementene når Oslo Bislett Games setter Oslo på verdenskartet torsdag 13. juni 2019. Følger du med, finner du CopyCat-reklame både i de offisielle programmene og på stadion, og det er selvsagt også vi som har produsert arenareklame for de øvrige sponsorene.

Arena for de store øyeblikkene
Det er altså på ærverdige Bislett stadion det skjer, den ligger på en tomt som Oslo kommune kjøpte allerede i 1898. Her ble det spilt landskamp i fotball så tidlig som i 1913, og de opprinnelige tretribunene ble revet i 1938 og gjenoppbygd i 1940, da støpt i betong. De er der ennå, og Bislett stadion holder nå et nivå som tilfredsstiller internasjonale friidrettskrav. Her er det satt en rekke sterke rekorder siden Bislettalliansen (BUL, Vidar og Tjalve) ble etablert i 1965, og i 1999 ble Bislett stadion faktisk kåret til verdens femte beste idrettsarena av magasinet Sports Illustrated.

Rundt 30 ulike øvelser i årets Bislett Games. Alt går på NRK med start kl 18 torsdag 13. juni. (Foto: Bislettalliansen)

Blir det verdensrekorder?
Nå har du en unik sjanse til å få med deg internasjonal friidrett aller høyeste nivå, enten du kjøper billett eller nyter det hele foran skjermen. Vi i CopyCat heier selvsagt først og fremst på de norske utøverne, men gleder oss også over outsidere som slår ut i full blomst og nyter synet av idrettskjendisene som år etter år kommer tilbake til Bislett. Og kanskje blir det noen nye verdensrekorder, det feirer vi gjerne med gode tilbud på grafiske tjenester. Det er bare å ta kontakt når Bislett-brølet har roet seg.

CopyCat-logoen er synlig på de offisielle nettsidene til Bislett Games. Som sponsor er vi også synlig på stadion og i mange sammenhenger under arrangementet 13. juni.

Spør oss om pristilbud!