Nytt liv for messevegger og displaymateriell

Hjemmekontor og videomøter, det er blitt den nye normalen for svært mange av oss det siste halvåret. Har du tenkt over at messevegger og rollups kan bli en glimrende bakgrunn der du aktiverer webkameraet ditt?

Ny bakgrunn til videomøtet

Mange bedrifter har rollups og messevegger stående, som enkelt kan settes opp som bakgrunn ved videomøtet, poengterer CopyCats designer Frida Holm-Nilsen. Hun arbeider til daglig ved CopyCats avdeling og showrom på Technopolis på Fornebu, der har vi også utstilt ulike typer skillevegger, rollups og annet displaymateriell. En fellesnevner er at det trykte budskapet enkelt kan skiftes ut med nytt, og at materiellet enkelt kan demonteres, fraktes og settes opp på nytt sted.

Selvsagt kan veggene benyttes som de er, men vi hjelper gjerne til med å finne egnede bakgrunnsbilder som kan erstatte motivene, de kan jo også gjøres uskarpe slik at de fungerer godt som bakgrunn. Har man hjemmekontor med kjøkkenbenken eller private bilder i bakgrunnen, er det ikke like artig å aktivere webkameraet. Med enkle grep kan du sørge for å gi et mer profesjonelt og ryddig inntrykk i ditt neste videomøtet, råder Frida.

Frida Holm-Nilsen har valgt grå murstein som bakgrunn for videomøtet sitt. Hun hjelper deg gjerne med å finne gode bakgrunnsmotiver, og de kan trykkes og monteres på messeveggen eller rollupen bedriften allerede har.

Nye markeder hvis man tenker nytt

Koronakrisen har endret spillereglene for alle deler av næringslivet, også for CopyCat. De siste månedene har vi produsert grafiske produkter vi ikke hadde tenkt på tidligere, som gulvmerking for smittevern, skillevegger for butikk og resepsjoner, ansiktsvisirer for helsepersonell, og til og med munnbind med logo for både store og små selskaper. Det har gitt oss en rekke nye erfaringer, men den viktigste er at det alltid finnes nye muligheter hvis man evner å snu seg raskt og tilpasse seg endringene. Selv om du antagelig har opplevd at årets fagmesse eller salgskonferanse ble avlyst, betyr det ikke nødvendigvis at displaymateriellet må stues bort.

Tenker du nytt, kan det i stedet benyttes som skillevegger i kontorlandskapet eller som bakgrunner for medarbeidere med mange videomøter. Vi hjelper deg gjerne å tenke nytt. Ta kontakt med Frida på CopyCat Fornebu eller noen av våre andre medarbeidere, så kan den nye arbeidsdagen bli et lite hakk enklere og bedre med en gang.

Koronakrisen skaper nye motiv. CopyCat kan levere vaskbare munnbind med bedriftslogo.
Snakk gjerne med oss om smittevernsmerking i bedriften, gulvmerking er effektivt, og vi produserer den selvsagt på robuste materialer som tåler både medarbeidere og rengjøring.