Profilartikler i små opplag

Tiden for å bestille tusen stykk av en profilartikkel er forbi. CopyCat ønsker å bidra til en mer holdbar tilnærming ved produksjon av profilartikler. 

– Vi vil ikke bidra til overproduksjon eller at produkter skal fraktes rundt halve jordkloden kun for at prisen per produkt skal være så lav som mulig, sier Geir Thorbjørnsen, daglig leder i CopyCat. 

Asia og etterhvert også Øst-Europa, har vært store produsenter av profilartikler i mange år. Prisene er rimelige ved store bestillinger, men leveringstiden er ofte flere uker. Og hvis produktet av en grunn ikke lever opp til forventningen vil endringer resultere i ytterligere lange ventetider. 

Vi ønsker at våre kunder heller skal se over det faktiske behovet av sine produkter. Hvis man trykker opp 500 handlenett fordi prisen per stykk blir lav, spiller det ikke så stor rolle hvis du blir sittende igjen med halvparten og de må kastes, da blir prisen per stykk plutselig høy allikevel. 

Rask lokal produksjon 
CopyCat er medlem i Trykt i Norge, et konsept utviklet av Grafisk Bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Trykt i Norge viser at en trykksak er trykket i Norge av en lokal bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet. CopyCat tar merkingen på alvor og vil også at våre profilartikler skal være kortreiste produkter. 

– Vi kan produsere 1 eller flere hundre, men vi ønsker ikke å produsere mer enn hva våre kunder trenger. Vi kan også lage prøver på ønsket produkt, og siden vi produserer lokalt er leveringstiden kun snakk om timer, sier Thorbjørnsen. 

Arrangementer/eventer har forskjellig behov
I noen tilfeller kan en liten ting/give away med trykk være med å skape en hyggelig ramme. CopyCat har det siste året satset på profilering av ulike artikler i mindre antall, med meget rask levering.

-Til vårt event var vi bare 15 stykker, så det å bestille kun 15 glassunderlegg (Coasters) som produseres lokalt av CopyCat,  ble en perfekt løsning, og vi fikk de levert samme dag vi bestilte, sier Alf Astrup, daglig leder på Technopolis

Du kan se noen utvalgte produkter HER, men ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon. 

Kopper, krus og handlenett med trykk.
Eksempler på kopper og handlenett fra CopyCat
Logo trykket på genser og vannflaske
Vi printer på gensere, T-Skjorter, bagger etc.