Referanser

Rheinzink Norge sverger til kortreiste trykksaker

Bedriften Rheinzink trykket tidligere de tekniske brosjyrene sine i Tyskland, men da de skjønte at CopyCat på Lysaker kunne gjøre det både billigere og raskere var valget enkelt.

Dersom du ikke jobber i byggebransjen har du sannsynligvis aldri hørt om Rheinzink. Men selv om bedriften er liten, er de faktisk Norges største leverandør av titansink – et materiale som brukes til å lage tak og fasader, og som dessuten kan resirkuleres i det uendelige. 

Rheinzink Norge jobber primært mot blikkenslagere og arkitekter, og et av de viktigste salgsverktøyene deres er to tekniske brosjyrer i A4 og A6-format. I fysisk utgave, understreker regionsjef Erling Lyche.

Kundene vil fortsatt ha fysiske trykksaker  

For selv om det meste av Rheinzinks øvrige markedsmateriell kun kommer ut i digital versjon, har firmaet ingen planer om å fase ut bruken av trykte tekniske brosjyrer med det første. Tvert imot. 

– En tilbakemelding vi ofte får fra kundene våre er at de setter pris på å få en «ekte» brosjyre i hånda. De foretrekker rett og slett å lese på papir, i tillegg synes de det er fint å skrible og lage små notater i dem, sier han. 

En tilbakemelding vi ofte får fra kundene våre er at de setter pris på å få en «ekte» brosjyre i hånda. De foretrekker rett og slett å lese på papir.

Erling Lyche, regionsjef i Rheinzink Norge

Tidligere ble disse brosjyrene trykket i Tyskland. Nå bruker Rheinzink CopyCat til alle trykksaker, og Lyche sier det har flere fordeler å samarbeide med en lokal leverandør. 

– Det er faktisk billigere for Rheinzink å bruke CopyCat til å trykke brosjyrene. Både på grunn av tiden vi sparer, men også fordi prisen er bra. I tillegg er det naturligvis mer bærekraftig at trykksakene produseres lokalt og ikke må fraktes hele veien fra Tyskland.

Svanemerkede trykksaker: Rheinzink-brosjyrene er trykket på miljøvennlig papir.

En sparringspartner 

Lyche understreker at samarbeidet med CopyCat ikke begrenser seg til tekniske brosjyrer. 

– Vi bruker CopyCat som sparringspartner på alt som går på trykte medier. CopyCat har et fantastisk showroom hvor jeg går for å få inspirasjon, og de kommer alltid med masse gode ideer.

– CopyCat er raske til å snu seg rundt og hjelpe. De finner alltid en løsning – og så er de kreative. For eksempel har de laget skilt for meg ved å trykke på sinkplater. Vi har brukt andre leverandører før, men vi har fått et personlig kundeforhold til CopyCat, avslutter regionsjef i Rheinzink Norge, Erling Lyche. 

Trenger du brosjyrer, flyers, plakater eller andre trykksaker? Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Del