Samarbeid som fungerer

Meglerhuset PROA selger mer enn 500 eiendommer i året i Lillestrøm-området, alle med salgsprospekter produsert hos CopyCat Lillestrøm. – For oss er det et enkelt valg, for CopyCat leverer hele tiden førsteklasses kvalitet og har en serviceinnstilling vi verdsetter høyt, forteller megler og partner Petter André Aure.

Stor boligomsetning
Lillestrøm er et vekstområde med stor omsetning i boligmarkedet, både nysalg og bruktboliger. Gjennom 20 år sentralt plassert i Lillestrøm, har PROA opparbeidet en solid posisjon i sitt lokale marked, i tillegg til at de har avdelinger på Jessheim og Lørenskog. Petter André Aure betegner salgsprospektet som et av boligkjøperens viktigste beslutningsgrunnlag, og trekker frem flere årsaker til at de har valgt å samarbeide nært med CopyCat helt siden CopyCat etablerte seg her for 12 år siden.

– Det handler om å samarbeide med mennesker du kan stole på! Fra Geir, Thomas og resten av CopyCat-teamet får vi alltid den kvaliteten og leveringspresisjonen vi forventer. Vi benytter profesjonelle fotografer og designere i produksjonsprosessen og benytter et eksklusivt matt papir, da må også den grafiske kvaliteten være på toppnivå. I tillegg er logistikken viktig, for det hender ofte at det blir endringer eller at vi trenger flere eksemplarer til en populær visning. Da spiller det også en rolle at CopyCats produksjon ligger i gangavstand fra kontoret vårt. Selvsagt får vi konkurransedyktige priser, men kvalitet og leveringspresisjon spiller en vel så stor rolle, understreker den erfarne megleren og partneren i PROA.

Prospekter er et av de viktigste beslutningsgrunnlagene for boligkjøpere. Geir Hammertoft fra CopyCat og Petter André Aure viser frem et boligprospekt produsert hos CopyCat.

Profilering i vindusflatene
Vindusflatene til meglerkontoret i Storgata i Lillestrøm er profilert med bilder fra et av de mange nyboligprosjektene i byen. Med One Vision folie levert og montert fra CopyCat, oppnår PROA god profilering ut mot den travle handlegata, samtidig som folien ikke er synlig for de ansatte fra innsiden. – CopyCat produserer alt vi behøver av profilmateriale, fra vindusdekor til reklameseil, plakater og skilt. Det er et samarbeid som gjør oss til et bedre og mer effektivt meglerkontor, sier en strålende fornøyd Petter André Aure hos PROA på Lillestrøm.

PROAs kontor i Lillestrøm, sentralt beliggende med vindusprofilering ut mot gata.