Trykksaker på dagen i Asker sentrum

Hvis du bor eller arbeider i Asker, trenger du ikke ”gå over bekken etter vann”. Heller ikke etter trykksaker. CopyCat har nyåpnet avdeling midt i Asker sentrum, der vi tilbyr lynrask levering og fullt sortiment av grafiske tjenester og produkter.

Velkommen inn!

Anita Johansen kjenner både lokaler og det lokale næringslivet godt etter 13 år med print og kopiering her. Nå har hun gjort seg kjent med nytt produksjonsutstyr og hele CopyCats utvalg av printtjenester. – Her tilbyr vi det meste, og alle oppdrag er velkomne, store som små, sier hun med et smil som mange i Asker kjenner godt fra tidligere.

Høyt servicenivå og rask levering

Hefter, flyere, menyer, visittkort, plakater, kopiering og mye annet fikser Anita på stedet. Samtidig er veien kort til CopyCats hovedproduksjon på Lysaker, der CopyCat har landets mest moderne maskinpark for alle typer grafisk produksjon og profilmateriell. Befinner du deg i Asker, finner du med andre ord både grafisk produksjon og ekspertise uten å måtte reise ut av sentrum. I Meierisvingen 2 midt i sentrum får du alle typer print og profilmateriell med høy kvalitet og kort leveringstid.

Velg riktig materiale

– Mange kunder er usikre på valg av materialer, for her er det mye å velge i. CopyCats Profilavdeling kan trykke på nært sagt alle materialer, og hos Anita i Asker får du både inspirasjon og gode råd for å velge riktig materiale til dine oppdrag.Det beste er å se og kjenne på ferdige resultater, derfor har vi dekorert lokalene med spennende bilder og materialer, og kan vise frem en rekke trykkprøver, på materialer som akryl, glass, aluminium, kartong og mye annet. Kom innom til en hyggelig prat, så finner vi de beste løsningene, oppfordrer Anita hos CopyCat i Asker.