Referanser

Computas AS

Fargerikt og sentrumsnært for Computas

Ved det nye hovedkontoret til Computas er ingenting overlatt til tilfeldighetene.
– Samarbeidet med CopyCat om innredning og dekor har fungert utmerket, sier Kjersti Tyrholm ved selskapets HR-avdeling.

Kongelig utsikt

I sommer flyttet konsulentselskapet Computas til Egertorget, midt i hjertet av hovedstaden. Med slottet rett i syne oppover Karl Johans gate er det ingen tvil om at de har solid belegg for sin egen påstand om ”kongelig utsikt”. Senior HR-konsulent Kjersti Tyrholm forteller at formålet med å flytte til sentrum har vært å skape en moderne og attraktiv arbeidsplass for selskapets medarbeidere.

– Vi nøler ikke med å kalle dette ”et hjem for medarbeiderne”. I hver etasje har vi innredet en sosial, fargerik sone med høyt aktivitetsnivå, knyttet sammen med vindeltrapp med de to øvrige etasjene. Beveger man seg vekk fra denne sonen, finner vi arbeidsplassene der det er arbeidsro, forteller hun. Vindeltrappen måtte skjæres ut gjennom to betonggulv, i seg selv et omfattende prosjekt, men resultatet er at tre etasjer nå fungerer som én, slik selskapet var vant med fra tidligere. Viktige målsettinger i prosjektet har vært å legge til rette for spontanmøter, sosial prat og aktiviteter, og også for avkobling og hvile i egne stillerom. – Her er det høy puls og energi det det behøves, og samtidig arbeidsro og hvile når det er påkrevd, understreker Kjersti Tyrholm.

Dette motivet er en av våre favoritter, sier Kjersti Tyrholm hos Computas.

Fargerikt og naturtro

De tre etasjene har fargerike soner og er dekorert med inspirerende og fargerike fotografier og andre dekorelementer i hver etasje. Her finner vi alt fra street art til heldekkende naturfotografier hvor man kan drømme seg langt til fjells og nesten høre bruset fra trærne og bekken. Hos Computas forteller de at CopyCat kom sent inn i prosjektet, men at prosjektet likevel ble landet på en god og sikker måte.

– Vi er svært godt fornøyd med hvordan Frida, Ole, Terje og de andre fra CopyCat har stilt opp og bidratt til å løse oppgavene her. De hadde tilstedeværelse i prosjektet hele tiden, og hjalp oss med alt fra bildevalg til produksjon, og har også vært ansvarlig for monteringen. For oss har CopyCat vært langt mer enn et produksjonssted i denne sammenhengen, og de har vist en løsningsorientering som har vært viktig for gjennomføringen, forteller Kjersti Tyrholm når vi besøker lokalene et par måneder etter at de nye lokalene er tatt i bruk.

Hvilerom med heldekkende fotodekor.

Kamp om de beste hodene

Det er heller ingen hemmelighet at beliggenhet spiller en vesentlig rolle når man ønsker å tiltrekke seg de dyktigste hodene, i en kunnskapskrevende bransje der det utvilsomt hersker et ”arbeidstagers marked”.

– Ja, vi har kravstore kunder og spennende prosjekter i både offentlig og privat sektor, innenfor områder som offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse og energi. Vi ønsker å være attraktiv for de beste kandidatene, enten det gjelder studenter til sommervikarprogrammet eller ved rekruttering av faste medarbeidere. Selvsagt er det også andre faktorer enn beliggenhet og miljø som spiller inn, men det er ingen tvil om at sentral beliggenhet og attraktivt innemiljø bidrar positivt ved rekruttering, fastslår HR-konsulenten hos Computas.

Fritt for grå og kjedelig vegger i det nye hovedkontoret til Computas.

Selskapets verdier, produsert på selvklebende materialer.

Her hjalp CopyCat oss med å gi motivet varmere farger enn det opprinnelig hadde, forteller Kjersti Tyrholm.

Kontakt oss for tilsvarende prosjekter, ustillinger, trykksaker etc.:

CopyCat Fornebu
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

Tlf. 21 42 08 10
fornebu@copycat.no

Del