Miljø

CopyCat tilbyr miljøvennlige tjenester og kortreiste produkter ved bruk av digital trykketeknikk, miljøvennlig papir og emballasje, gjenvinningsordninger og klimanøytral distribusjon.

Environmental profile

You can download the CopyCat environmental profile as a PDF here.

Miljøvennlig papir

CopyCat kan tilby trykksaker på miljøsertifisert papir, som det nordiske Svanen, det europeiske Blomsten eller det internasjonale FSC.

Svanemerkede trykksaker

CopyCat AS er godkjent som Svanemerket trykkeri med miljømerkingslisens 2041 0952 og kan tilby deg som kunde svanemerkede trykksaker. Du kan laste ned vårt Svanemerke her, rundt og horisontal. Kontakt kundeservice for ytterligere informasjon om svanemerkede trykksaker eller se infoark.

Grønt Punkt – Gjenvinning av emballasje

CopyCat AS er medlem av Grønt Punkt som sikrer at emballasjen samles inn og gjenvinnes.

Klimanøytral transport

Trykksaker kan distribueres med klimanøytral servicepakke eller med våre egne utslippsfrie elbiler.

Two Sides – Vi elsker papir

CopyCat AS er partner i Two Sides Nordics, et industri-initiativ som fremmer bruk av papir og trykksaker som en unik, effektiv og bærekraftig kommunikasjonskanal. Her presenteres vi bl.a. myter og fakta om bruk av trykk og papir.

Små serier – Trykk etter behov

Ved bruk av digitaltrykk er det bare å knipse i fingeren, da vi i CopyCat tilbyr umiddelbar trykkstart, og du kun trenger å bestille det antall du trenger der og da. Dette gir minimal ressursbruk, hvilket alltid er godt for miljøet!