Miljø

CopyCat tilbyr miljøvennlige tjenester og kortreiste produkter ved bruk av digital trykketeknikk, miljøvennlig papir og emballasje, gjenvinningsordninger og klimanøytral distribusjon.

Miljøprofil

Du kan laste ned CopyCat miljøprofil som PDF her.

Miljøvennlig papir

CopyCat kan tilby trykksaker på miljøsertifisert papir, som det nordiske Svanen, det europeiske Blomsten eller det internasjonale FSC.

Svanemerkede trykksaker

CopyCat AS er godkjent som Svanemerket trykkeri med miljømerkingslisens 2041 0952 og kan tilby deg som kunde svanemerkede trykksaker. Du kan laste ned vårt Svanemerke her, rundt og horisontal. Kontakt kundeservice for ytterligere informasjon om svanemerkede trykksaker.

Grønt Punkt – Gjenvinning av emballasje

CopyCat AS er medlem av Grønt Punkt som sikrer at emballasjen samles inn og gjenvinnes.

Klimanøytral transport

Trykksaker kan distribueres med klimanøytral servicepakke eller med våre egne utslippsfrie elbiler.

Two Sides – Vi elsker papir

CopyCat AS er partner i Two Sides Nordics, et industri-initiativ som fremmer bruk av papir og trykksaker som en unik, effektiv og bærekraftig kommunikasjonskanal. Her presenteres vi bl.a. myter og fakta om bruk av trykk og papir.

Trykt i Norge – Kortreiste produkter

CopyCat AS er medlem i Grafisk bransjeforening og tilbyr kortreiste trykksaker merket med Trykt i Norge (NO-8531 som du kan laste ned). CopyCat trykker ikke bare i Norge, men har lokale produksjonsavdelinger rundt om i landet og kan derfor levere veldig kortreiste produkter. Henter du dessuten oppdraget selv, kan vi nesten snakke om at det er ureist.

Leverandører med gjenvinningsordninger

CopyCat AS benytter både egne returordninger og velger maskinleverandører med omfattende programmer for innsamling og resirkulering av maskinkomponentene.

Små serier – Trykk etter behov

Ved bruk av digitaltrykk er det bare å knipse i fingeren, da vi i CopyCat tilbyr umiddelbar trykkstart, og du kun trenger å bestille det antall du trenger der og da. Dette gir minimal ressursbruk, hvilket alltid er godt for miljøet!