Referanser

Bring

Imponerende fotodekor hos Bring

Dekor i kontorarealer har mye å si for trivsel, motivasjon og arbeidsinnsats. Det har Bring forstått, og i sine lyse og trivelige kontorarealer på Alnabru har de dekorert med 16 utvalgte fotografier. Motivene kommer fra Posten og Brings eget fotoarkiv og CopyCat har stått for print direkte på aluminiumsplater.

Trykk på aluminium

Motivene er valgt ut fordi de viser kjernevirksomheten, altså logistikk og transport av pakker og gods over hele landet. De er trykket med høy fotokvalitet direkte på aluminiumsplater og montert rammeløst på vegg med avstandsstykker. En egen gruppe hos Bring har hatt ansvaret for prosjektet, og bildene er montert på steder hvor de er godt synlige for medarbeiderne, i alt fra spise- og pauserom til åpne kontorarealer, garderobe og trappeområder.

Grundig utvelgelse av bilder

CopyCat har fotoprintere som trykker direkte på ulike materialer, alt fra plexiglass til kartong, tre eller metall. I dette tilfellet valgte kunden aluminiumsplater, det er et materiale som gir spennende reflekslys og gjengir motivene med en spesiell glans. Avhengig av motiv er de produsert i formater med typisk bredde 1 meter.

Marianne Slinning ved Brings HR-avdeling forteller at de gjorde en omfattende jobb med utvelgelse av motiver. – Vi tror bildene er med å støtte opp under bedriftsidentiteten vår og samtidig gir de god inspirasjon i hverdagen. Samarbeidet med CopyCat har fungert utmerket, og bildene holder en høy kvalitet som vi forventer vil vare over mange år, sier Marianne Slinning.

Ble du inspirert?

Har du også lyst til på triveligere arealer, enten det er kontorlokaler, produksjon eller noe annet? CopyCat trykker med fotokvalitet på en rekke spennende materialer, og i vårt showroom på Fornebu viser vi deg mulighetene. Du er velkommen dit for inspirasjon, en god prat og en kopp kaffe!

Del