Referanser

Kirkens Bymisjon

Julegaven går til Bymisjonens arbeid

Årets julegave fra CopyCat er en gavesjekk på 30.000 kroner til arbeidet Kirkens Bymisjon gjør i hovedstaden. Kanskje savner du den gode kransekaken vi vanligvis har sendt ut til gode kunder, da kan du i stedet glede deg over at årets julegave vil varme og glede de som trenger det aller mest.

Årets tøffeste periode

– Tusen takk til alle i CopyCat og til kundene deres for en gave som kommer godt med i arbeidet vårt blant mennesker i rus- og gatemiljøene og andre som opplever tiden før jul som ekstra tung og vanskelig, utbryter Ragnhild Hærem Østmo, seniorrådgiver i Kirkens Bymisjon Oslo, når Geir Thorbjørnsen fra CopyCat kommer innom med gavesjekken.

Det skjer på en novemberdag av de aller kaldeste og våteste, og det er ingen tvil om at det er en tøff tid for Oslos mest vanskeligstilte. Bymisjonens julekampanje bærer det beskrivende navnet ”Gled en som gruer seg til jul”, den trenger all støtten den kan få.

– For mange er julen den aller vanskeligste tiden på året. For kun 200 kroner kan vi servere fem gode middager, og bare det å få servert et varmt måltid innendørs utgjør en stor forskjell for den som lever på gata, forteller Ragnhild. – Det skaper et varmere samfunn, og i et varmere samfunn er det færre som gruer seg til jul!

Geir Thorbjørnsen forteller at valget om å gi årets julegave til Kirkens Bymisjons arbeid var enkelt. – Det er lett å få støtte internt om denne beslutningen, og jeg er sikker på at kundene våre også støtter den. Kirkens Bymisjon gjør en fantastisk innsats og får utrolig mye varme og omsorg ut av hver krone, sier Geir.

Meningsfulle julegaver fra Kirkens Bymisjon

CopyCat har samarbeidet nært med Kirkens Bymisjon gjennom mange år, blant annet med grafisk produksjon av julekortene som alle kan bestille fra bymisjonens nettsider. Årets julegave ble overrakt utenfor Kirkens Bymisjons butikk i Fred. Olsens gate, der de selger julegaver produsert av mennesker som faller utenfor det normale arbeidslivet. Tiltaket er et alternativ til rus, prostitusjon og kriminalitet, og CopyCat oppfordrer deg gjerne til å legge turen innom butikken. Der finner du et stort utvalg av flotte julegaver som gleder en som gruer seg til jul. Det er gaver som er laget med omhu, og som blir lagt merke til og vil glede mottageren også. God jul!

Butikken kan du også besøke på nettet:
https://kirkensbymisjon.no/nettbutikk/

Flotte og unike Mesh Bags laget av 100 prosent resirkulerte materialer er blant mange flotte julegaver du kan kjøpe i gavebutikken til Kirkens Bymisjon.

Del