CopyCat eNews

Hva har CopyCat til felles med The Professionals i Dancing stars?? 

Markedssjef Per Utne tar ett skritt til siden, to frem, -så et lite hopp! 

– Neida, Per er ingen danser. Men lidenskapen for trykk, og kvaliteten på trykksakene han og kollegaene i CopyCat leverer, kan sammenlignes med lidenskapen og kvaliteten som The Professional leverte så til de grader med forestillingen; Dancing Stars. Et forrykende show som triller terningkast 6!

CopyCat har hatt den store gleden av å samarbeide med The Professionals og deres forestilling nå i januar. Over tusen programmer er trykket, bannere, teleskopvegg, og pop ups har sørget for en helhetlig og profesjonell ramme rundt forestillingene på Christiania Theater. Hele konseptet er godt gjennomført, fra du kommer inn i lokalet på rød løper omgitt av flotte bannere og pop ups, til du sitter i salen med et rykende ferskt program i hånden, klar for et fantastisk show! 

Programmer 

Ja, rykende ferske og lynraskt levert, av oss i CopyCat. Programmene ble trykket på vår svanemerkede avdeling på Lysaker. Der har du utallige muligheter for print, og kan samtidig være trygg på at du tar det beste og mest miljøvennlige valget til dine trykksaker. Høyeste kvalitet produsert på markedets siste generasjon av digitale trykkmaskiner. 

Bannere 

Som du sikkert skjønner, så streber vi etter å være en så miljøvennlig bedrift som mulig. Derfor leverer vi i CopyCat PVC-frie bannere. Kavalan er lettere enn PVC-baserte produkter, og gjør det dermed enklere å montere. 

Utenfor Christiania Theater henger en av bannerne vi trykte til forestillingen: Dancing Stars. Her brukt som backdrop på rød løper til intervju av aktørene på vei inn til forestillingen. 

Teleskopvegg 

Teleskopvegg portabelt produkt som viser frem budskapet på en flott og enkel måte som også er printet på Kavalan. Har du ingen vegger å henge opp banneret på så kan en teleskopvegg være et veldig godt alternativ. Her får du med justerbare teleskopstenger som gjør det lett å sette opp en vegg hvor som helst. Ikke nok med det, så er stengene gjenbrukbare om du ønsker å lage en ny vegg til et annet arrangement senere. Da kan du bare bestille nytt trykk fra oss i CopyCat. Alt som gjør produktet mer miljøvennlig er gull for oss! 

Pop Ups

I foajeen inn til teatersalen møter du alle danserne i pappversjon, printet i full størrelse, på en plate med bikubekjerne. Også her har miljømessige hensyn vært viktige for oss. Platen er FSC-sertifisert i 100% kraftpapir, selve bikubekjernen er lagd av resirkulerte fibre, og alt kan selvfølgelig resirkuleres som papp etterpå! 

Alt av promo-materiale til The Professionals sin forestilling; Dancing Stars, ble produsert på våre lokale avdelinger i CopyCat. Lynrask levering på 1-2 dager, og fraktet av våre elektriske budbiler. 

Ta kontakt med oss om dine ønsker til ditt arrangement. En av våre kreative ansatte hjelper deg gjerne med forslag til hvordan du kan løfte ditt arrangement med trykk, og hvilket media som kan være aktuelt for deg. Det er uendelige muligheter! 

Ett skritt bak, to til siden, Per og alle kollegaene står klare for å hjelpe deg med ditt prosjekt! 

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med ditt arrangement!

Del