CopyCat eNews

Skap inntrykk med folie!

Har du et utdatert kontorlandskap? Eller et resepsjonsområde som sier null om hvem bedriften din er? Begge deler er enkelt å gjøre noe med – og svaret er interiørfolie!

Uansett om du har behov for innsynsskjerming på kontoret, ønsker å fornye de kjedelige veggene i kantina eller bruke vinduene mot gata som en reklameplass, gir foliering av flatene dine umiddelbart resultater. I dette blogginnlegget får du lære mer om de viktigste formene for foliering – og hvorfor folie er førstevalget når du ønsker rask fornyelse uten å blakke deg.

Veggfolie 

Har du et kjedelig lokale med livløse og trauste vegger? Om du ønsker å gi et «ansiktsløft» til arbeidsplassen er ofte veggflatene et naturlig sted å starte. Men oppussing, for eksempel i form av maling, kan være krevende – og innebærer gjerne at man må stenge lokalene en periode på grunn av lukt og tørketid. 

Effektfullt: Med heldekkende fototapet kan hvilerommet forvandles til en frodig skog.

Heldigvis finnes det raskere og enklere måter å fornye veggene på! Med folie kan du introdusere en sprek farge, fototapet, bedriftslogoen eller et budskap på veggen. På 1-2-3 får resepsjonen, kontorlandskapet eller venterommet et helt nytt visuelt uttrykk. 

Veggfolie trenger ikke bare handle om dekorasjon og utsmykking, den kan også være funksjonell: Hvorfor ikke kle en vegg i møterommet med whiteboard- eller tavlefolie? Så kan dere skrible notatene fra brainstormingen rett på veggen! 

Folie kan også med fordel brukes til å definere de ulike sonene og områdene i lokalet, som stillesoner eller området ved kaffemaskinen der kaffepraten kan tas.

Frostet glassfolie 

Er det mange glassvegger i lokalet ditt? Frostet folie er en effektiv måte å hindre innsyn til møterom eller kontorer, samtidig som det slipper inn lys. Frostet folie kan konturskjæres i alle mulige former, legges lagvis, printes på … Uttrykket blir mer dempet enn med vanlig folie – men trenger ikke bli mindre unikt av den grunn. 

Design og funksjon: Frostet folie hindrer innsyn, samtidig som det kan være et tøft designelement. Her fra et av Aktiv mot Krefts treningsrom.

Visste du forresten at det er lovpålagt å merke alle store glassflater? Det er for å unngå kollisjoner. Minimumskravet er to striper som er lett å få øye på, men du står helt fritt til å gjøre mer ut av det enn det. Bruk flatene som et utgangspunkt for spennende designelementer som får fram den visuelle identiteten til bedriften din.

Vindusfolie

Det er lurt å utnytte vindusflatene til å reklamere for bedriften eller produktet ditt! Vindusfolie er en effektiv måte å bli synlig på – Ikke rart det blir benyttet alt fra dagligvarebutikker og klesbutikker til restauranter og hoteller. 

Dekorativt: Vindusfolie har mange muligheter – her er en utskjært variant.

Vindusfolie er utrolig allsidig og kommer i mange ulike typer. Den kan skjæres ut til bokstaver, figurer og interessante design, men hele vindusflaten kan også folieres. Dersom budskapet ditt bare skal være oppe en begrenset periode, kan det være lurt å velge en folie som lett kan fjernes. Statisk folie er lett å montere, lett å fjerne og kan brukes flere ganger!

Dørfolie

Har du tenkt på at det også går an å foliere dørene i lokalet ditt? Folie er en enkel måte å gi en anonym dør et helt unikt uttrykk. Vi har et stort utvalg forskjellige stiler – og skreddersyr naturligvis om du ønsker noe utenom det vanlige!

Tre gode grunner til å velge folie

Det er kun fantasien som setter grenser for hva interiørfolie kan brukes til! Fortsatt ikke overbevist? Her får du tre gode grunner til å velge folie til ditt neste prosjekt: 

1. Raskt og rimelig: Å foliere er en billigere og raskere måte å fornye et rom eller en flate enn å male eller tapetsere.

2. Miljøvennlig: Med folie kan du gi gamle eller utdaterte flater nytt liv – det er gjenbruk i praksis!

3. Fleksibelt: Folie kan enkelt fjernes når du ikke lenger ønsker dekor – uten at den opprinnelige flaten har tatt skade.

Nysgjerrig på hvilke muligheter folie gir? Vi har lang erfaring med å foliere små og store flater – ta kontakt for en uforpliktende prat.

Del