CopyCat eNews

CopyCat Ski: På plass i nye, moderne lokaler

Etter 15 år i Ski sentrum har CopyCat flyttet ut av byen. – Vi hadde vokst ut av lokalene i sentrum og trengte mer plass, sier daglig leder Kalle Solvang.

Det er to fornøyde karer vi treffer på besøk i de romslige og moderne produksjonslokalene i Nygårdsveien 49. Kalle og Per Erik, som eier og driver avdelingen, var lei av å gå slalåm mellom maskinene i butikken i Ski sentrum.

– Det ble for smått og trangt for oss, så da leiekontrakten gikk ut så vi det som en gyllen mulighet til å skaffe noe større. De nye lokalene er tilpasset produksjonen vår, noe som gjør at produksjonsflyten kommer til å gå mye bedre, forteller Kalle.

Bredt glis: Kalle Solvang er svært fornøyd med den nye palletrucken.

Første dag på ny adresse var 13. juni, men fortsatt gjenstår noen detaljer før de har kommet helt på plass.

– Vi gleder oss til å få opp ordentlige skilter og vindusfolie, sier Per Erik.

En avdeling som produserer alt

Selv om CopyCat Ski ikke teller mer enn to ansatte, sørger en innholdsrik og oppgradert maskinpark med blant annet limfres og skjærebord for at de kan produsere det aller meste. Avdelingen har jobbet seg opp en lojal kundebase i Nordre Follo og Ås gjennom mange år, forteller Per Erik, og legger til at de aktivt har utnyttet mulighetene som ligger i å holde til i en kommune med sterk vekst:

– Vi så at det kom til å bli stor byggeaktivitet i Ski kommune i åresvis framover, og derfor valgte vi blant annet å satse på produksjon av byggetegninger. Det er ikke mange som har utstyr til dette, og vi merker at etterspørselen er stor.

Julbelstemning: Per Erik (til venstre) og Kalle er glad for å endelig ha fått mer boltreplass.

Av andre produkter det går mye av trekker Per Erik fram prospekter. I tillegg øker omsetningen av storformat jevnt og trutt. Nå ser duoen i Ski fram til en arbeidshverdag med mer armslag – og bedre parkeringsmuligheter for kundene.

– Her ute er det masse kundeplasser, noe vi ikke hadde tilgang til i sentrum.

De er ikke et sekund i tvil om at det var rett å flytte:

– Ifølge daglig leder Geir har vi CopyCats fineste avdeling for øyeblikket, sier Kalle med et glis.

Del