CopyCat eNews

Lunsj i blomsterenga 

Se for deg å spise lunsjen i atmosfæren av en piknik i blomsterenga, med de beste råvarene fra norsk jord. Det er nettopp det de ønsker å få til i Ekre kantine på Lysaker. Vi har trykket bilder og tapet som står helt i stil med matkonseptet de har bygd seg opp. Kokkene i Ekre kantine skaper retter basert på råvarer i sesong, og de deler gjerne oppskriftene med kundene. Jordnært, bærekraftig, og inspirerende!

Ekre betyr “en tidligere åker som gradvis forvandles til en frodig eng som kan brukes som beiteområde…” Og det er nettopp dette de ønsket å gjenspeile på veggene i kantina. Vi fikk oppdraget med å friske opp med innbydende tapet, bilder og lys. Alt ble montert av vår flotte gjeng med montører. Det ble stemningsfullt og rålekkert!

Stilfull logo

Ekre kantine sin logo er moderne og flott, den tok seg veldig fint ut på våre Ibond aluminiumskompositt-plater. Dette er en veldig lett og tynn plate med skjulte hjørnefester på baksiden. Bildene er også trykt på dette materialet, og det skaper en ren og harmonisk stil i kantina.

EasyDot er superenkelt!

Ønsker du å tapetsere veggen, men vil unngå klissete limsøl? Det er nettopp det vi gjorde i denne kantina. EasyDot tapet er en selvklebende folie, med et lim som er fordelt som små dotter eller prikker. Limet gjør at folien er enkel å montere, og like enkel å ta av! Genialt hvis du ønsker fornye veggene på en rask og effektiv måte. Med denne løsningen blir du heller ikke plaget av bobler i tapeten, og det skånsomme limet skader ikke underlaget. Hvis du ikke vil montere den selv, så har vi montører som gjerne gjør jobben for deg.

Led-lys-skinne

I toppen av kaffebaren monterte vi en skinne med LED-lys med sotet prismeglass. Dette skaper et dempet nærvær i den mørke nisjen, og får samtidig frem tapeten på best mulig måte. Dette er et stemningsfullt og innbydende område for en hyggelig prat med kollegaer, mens du venter på nytrukket kaffe.

Kunne du tenkt deg å freste opp i kantina, kontoret, møterommet eller i kontorets ganger? Vi hjelper til med både design, trykk og montering. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Del